Tur til operaen

Forrige uke gikk jeg en utrolig hyggelig tur sammen med maren rundt omkring i hele Oslo. Vi endte til slutt opp ved operaen. Det var en søndag og vi begynte bare å gå litt rundt, vi lette egentlig bare etter et sted å spise. Problemet var at vi aldri fant noe sted og spise slik at vi til slutt bare ga opp og kjøpte noe fast Food på et gatehjørne.

Men da hadde vi spist opp så fort at vi ikke visste hva vi skulle gjøre, vi bestemte oss derfor for å gå litt rundt i Oslo for å se steder vi ikke hadde sett før. Vi gikk utrolig mange steder. Først gikk vi rundt i frogner i omtrent en time, før vi gikk rundt på nathionaltheatret. Til slutt gikk vi ned mot Oslo s gjennom karl johans gate og endte opp ved operaen.

Når vi kom til operaen var det utrolig fin utsikt, og siden solen går ned så tidlig nå var det solnedgang allerede klokken 17:00. Du kan se bilde av solnedgangen ved operaen øverst.

Maren har lenge vurdert om hun skal ta Botox slik at vi snakket mye om dette. Hun mener hun har mye rynker under øynene og at dette hemmer utseende hennes. Hun mener at hun ser ut som hun er 30 år selv om hun bare er 23.

Jeg har sagt til henne at det kanskje er litt tidlig å ta Botox allerede når man er 23, men hun virker fast bestemt på det slik at jeg ikke har sagt for mye i mot det. Jeg har imidlertid lagt vekt på at jeg synes hun er veldig pen som hun er, og at hun ikke trenger å gjøre noe med utseende. Hun har jo mange gutter som er interessert i henne, slik at jeg ikke helt skjønner hvorfor hun skal drive med sånne ting.

Det er jo utrolig mye man kan gjøre med utseende sitt. Man kan sette inn implantater i leppene, ta Botox, forstørre rumpe og bryster og lignende. Personlig er jeg ikke noe for noen slike operasjoner, og vet at jeg aldri kommer til å gjøre det selv. Jeg har derfor sagt til Maren at hun burde vente en liten stund før hun gjør det. Dersom man skal behandles med slike ting, burde man i alle fall lese seg opp på forhånd, som for eksempel på denne nettsiden.

Maren fortalte meg at Botox faktisk ikke bare er negativt. Det er visst også et middel mot å fjerne svette under armene, og har blitt brukt for å hjelpe veldig mange bli kvitt migrene. Så det er jo ikke bare negativt da.

Men vi får se hva Maren gjør. Uansett synes jeg hun er nydelig.

Etter vi var ferdig med turen vår gikk vi til Maren og spiste Pizza. Maren er utrolig flink til å lage Pizza, og det er derfor jeg er så veldig glad i å besøke henne. Hun lager jo så utrolig god Pepperonipizza.

Alt i alt var det en kjempefin dag! Skulle ønske alle søndager kunne være som denne.

Har du erfaring med Botox eller lignende operasjoner? Har venner du kjenner som har tatt disse operasjonene vært fornøyde i etterkant eller misfornøyde? Kommenter gjerne i kommentarfeltet eller send meg en mail. Tusen takk!

Savner min fantastiske fjelltur forrige sommer

Forrige sommer var jeg på en helt fantastisk fjelltur. Jeg gikk besseggen sammen med noen venninner. Det var virkelig en […]