Min sommer

Forrige sommer var helt fantastisk. Jeg gjorde så mye gøy, og har lyst til å fortelle det på denne bloggen. Jeg hadde sommerferie i over 2 måneder, og dette var utrolig avslappende. Jeg skulle jobbe en del, men endte opp med å nesten ikke jobbe noenting. Sånn sett ble det ikke så effektiv sommer, men likevel er jeg fornøyd. Man må jo nyte livet litt også, kan ikke bare jobbe hele tiden.

Det jeg gjorde i sommer var mye. Jeg var blant annet i Hellas, Kroatia, diverse hytteturer, festivaler, foreldrene mine sine hytter og lignende. Jeg skal fortelle om alt nå. Favorittturen min var kanskje Hellas, så jeg starter med dette.

Jeg dro med mine to venninner Frida og Tuva. Vi var på forskjellige greske øyer, da blant annet Ios, Santorino og lignende. Begge øyene var helt fantastiske, og klimaet var bare utrolig deilig. Det var relativt varmt, rundt 30 grader, men dette var bare deilig siden det var så ekstremt hyggelig å være der. Vi hadde også badebasseng på hotellet, aircondition, og havet var veldig nærme. På grunn av dette var det bare behagelig at det var såppass varmt.

Vi gjorde masse forkjellige ting på disse øyene. Badet, festet, møtte lokalbefolkningen, var på stranden og lignende. Vi klarte virkelig å slappe av, og jeg kan virkelig anbefale dette stedet til alle mine venner.

Vi var i Hellas rundt en uke før vi dro videre til Kroatia. Det ligger jo nærme hverandre så det var bare en kort flytur. I Kroatia var vi i byen Split. Dette er en veldig hyggelig by som man kan gjøre mye forskjellig i. Vi bodde i en helt ok leilighet, men den var veldig billig. Ellers var vi mye på stranden og opplevde byen, dro ut til forskjellige øyer, og lignende. Det var også mange kule barer og utesteder der, og vi var superfornøyd med oppholdet.

Vi var også her rundt en uke, slik at vi var borte til sammen i 2 uker.  Da var det også deilig å komme hjem tilslutt. Når jeg kom hjem var jeg bare hjemme i Oslo en uke og ladet batteriene. Her ser man et veldig fint bilde av Oslo på sommeren.

Etter jeg hadde vært i Oslo en uke og bare hengt med venner og slappet av, dro jeg til Tønsberg for å se på Slottsfjellfestivalen. Her bodde jeg på hytta til en venninne, og dette var superhyggelig. Vi var 10 jenter til sammen så vi ble ganske mange, men dette var egentlig ikke et problem.

Slottsfjell er utrolig gøy og jeg kan anbefale det til alle jeg kjenner. Fordelen med slottsfjell er at det også er ekstremt bra uteliv i Tønsberg på kvelden, slik at man kan ha det skikkelig gøy både på dagen og på kvelden.

Men det var også slitsomt, og det var deilig å komme hjem. Resten av sommeren ble benyttet på noen rolige hytteturer og så var jeg 2 uker på hytta til mamma på Tjømme. Her fikk jeg god mat og hadde det hyggelig med familien.

Fortell meg gjerne hvordan din sommer var i kommentarfeltet. Dersom du har noen tips til andre ting man kan gjøre på sommern gi gjerne også beskjed om dette.

Ting å gjøre på aker brygge

Jeg har vært altfor mye på aker brygge i min tid både som barn, ungdom og nå ung voksen. Jeg […]