Hvorfor jeg liker Oslo på sommern

Tidligere har jeg vært åpen om at jeg var litt lei av Oslo, jeg følte liksom at det ikke var så mye jeg kunne gjøre her, og at jeg så de samme gatehjørnene om og om igjen. Dette har imidlertid forandret seg veldig, og jeg er nå skikkelig glad i Oslo. Jeg tror faktisk jeg kommer til å bo her resten av livet mitt, selv om jeg selvfølgelig kommer til å reise veldig mye.

Hovedgrunnen til at jeg har begynt å sette så stor pris på Oslo er at jeg har vært så mye rundt på reise. De siste årene har jeg vært i Thailand, USA, flere steder i Europa og mange andre steder også. Dette har gjort at jeg har sett meg mye rundt, og har hver gang kommet til at jeg har savnet Oslo hvis jeg har vært borte for lenge. Oslo har liksom alt, en sunn og hyggelig befolkning, lite kriminalitet, gode vilkår for borgerne, et passende klima, og lignende.

Jeg liker Oslo veldig godt både på høsten, sommern, våren og vintern. På høsten er fargene så utrolig fine her, og du kan gå skikkelig fine skogsturer, På våren er alt så lyst og grønt etter en kald vinter. Selv om vinteren kan være hard, er det utrolig hyggelig på senvinteren når man kan gå på ski. De eneste månedene jeg ikke liker Oslo er kanskje november og januar, da er det bare kaldt og skjer ikke så mye.

Dette innlegget skulle imidlertid handle om hvorfor jeg liker Oslo så godt på sommern. Det er flere gode grunner til dette, og jeg mimrer fortsatt tilbake til den utrolig varme sommeren vi hadde. Jeg tror kanskje aldri vi kommer til å oppleve en så fin sommer igjen.

Hovedgrunnen til at jeg liker Oslo så godt på sommeren er at man kan bade overalt. Du kan dra til aker brygge eller Sørenga hvor det er mange folk. Her kan du flørte med kjekke gutter eller bare ligge og høre på at folk snakker. Du har også Frysja som kan være ekstremt hyggelig. Jeg er skikkelig glad i den skogen der.

Men du har også ekstremt mange bortgjemte steder i skogen. Sognsvann, Bånnkjern og lignende er alle ekstremt fine badesteder.

Jeg er også ekstremt glad i å gå turer i skogen på sommeren, og det hender også at jeg telter. Jeg har et par gode venner som også liker å gå på turer i skogen, så jeg slipper heldigvis å gjøre dette alene.

Det er også ekstremt mange andre ting man kan gjøre i Oslo på sommern. Bare gå rundt i byen og se på ting, spise ute i varmen på fine restauranter, ta en øl ute på en gatepub, feste sammen med venner til den sene nattetime og gå hjem i varmen midt på natten, sole seg i Oslofjorden eller i  Frognerparken og lignende.

Har du noen favoritt sommerminner fra Oslo? Eller noen hemmelige steder i Oslo hvor du liker å oppholde deg som du tror ikke jeg vet om? Del det gjerne på kommentarfeltet eller send meg en privat mail!

Ting å gjøre på aker brygge

Jeg har vært altfor mye på aker brygge i min tid både som barn, ungdom og nå ung voksen. Jeg […]

Savner min fantastiske fjelltur forrige sommer

Forrige sommer var jeg på en helt fantastisk fjelltur. Jeg gikk besseggen sammen med noen venninner. Det var virkelig en […]